Vantaan Energia Oy – Waste-to-Energy Jätevoimala 2

Mäkitalo toimii oikeudellisena neuvonantajana Vantaan Energia Oy:lle yhtiön Waste-to-Energy 80 MW Jätevoimala 2 -rakennushankkeessa.

Hanke laajentaa Vantaan Energian vuonna 2014 valmistuneen jätevoimalan jätteenpolttokapasiteettia. Mäkitalon toimeksianto koostuu rakennushankkeen kaikkien oikeudellisten näkökohtien huomioimisesta, mukaan lukien julkiset hankintamenettelyt, lupa-asiat, keskeisimpien prosessien asennussopimusten sekä toimitus- ja rakennussopimusten neuvottelut ja laatimiset. Myös neuvonanto rahoitukseen liittyvissä juridisissa kysymyksissä ja vaadittava päivittäinen oikeudellinen neuvonanto on osa toimeksiantoamme.

Mäkitalon asiantuntijatiimin aikaisempi kokemus vastaavista hankkeista on edesauttanut projektin sujuvuutta projektin oikeudellisen monimutkaisuuden ja mahdollisten projektiin liittyvien haasteiden osalta. Koordinointi useiden urakoitsijoiden ja toimittajien välillä yhdistettynä esimerkiksi covid-19-pandemian tuomiin haasteisiin on myös vaatinut Mäkitalon tiimiltä erinomaista projektinhallintakykyä.

Mäkitalo toimi myös vuonna 2014 valmistuneen jätevoimalan rakennusprojektin oikeudellisena neuvonantajana. Jätevoimala 2:n sijoituskustannukset ovat arvioltaan 130 miljoonaa euroa. Hanke on parhaillaan rakennusvaiheessa ja sen on tarkoitus valmistua vuonna 2022.

Lisätietoa antaa

Tiimi