CCEA Oy – Mäkitalo pääosakkaiden neuvonantajana yhtiön osake-enemmistön myynnissä Gofore Oyj:lle

Mäkitalo Asianajotoimisto Oy toimi muutosjohtamisen asiantuntijayrityksen CCEA Oy:n pääosakkaiden oikeudellisena neuvonantajana yhtiön osake-enemmiston (95 %) myynnissä digitaalisen muutoksen neuvonantopalveluita tarjoavalle Gofore Oyj:lle. Osakkeiden kauppahinta on noin 6,4 miljoonaa euroa. CCEA Oy:n pääosakkaiden taloudellisena neuvonantajana yrityskaupassa toimi MCF Corporate Finance Oy.

Mäkitalon osakas Jani Rantanen toimi 18.2.2021 solmitussa ja 1.3.2021 toteutetussa osakekaupassa juridisen asiantuntijatiimin vetäjänä:

”CCEA on Mäkitalolle ja itselleni tuttu yritys jo vuosien takaa. Olen ollut aiemmin mukana myos CCEA:n hallituksessa, ja nyt oli hienoa, joskin aavistuksen haikeata, päästä toteuttamaan yhtiön siirtyminen osaksi Gofore Oyj:ta.”

Mäkitalo on toiminut CCEA Oy:n lainopillisena neuvonantajana 13 viime vuoden ajan yrityksen alkuajoista saakka.

”Mäkitalo on tukenut meitä koko yritykseni historian ajan. Yhteistyömme on näinä vuosina ollut erinomaista. Mäkitalolta olemme saaneet erittäin ammattitaitoista apua äärettömän joustavasti. Olemme voineet luottaa siihen, että asiamme ovat hallinnollisesti hienolla tolalla. Kauppaprosessin aikana tämä näyttäytyi oivallisesti Due Diligence -analyysissä, joka hoitui erittäin kitkattomasti. Lainopilliselta kannalta yrityskauppaprosessi oli Janin osaavissa käsissa helppo. Mäkitalo on ollut huippukumppani niin operatiivisesti kuin myös yrityskauppaosaajana”,  kertoo Reetta Rajala, CCEA Oy:n perustaja.

Lisätietoa antaa