Aamiaisseminaari ja webinaari: Uusi rakentamislaki ja MRL:n muuttuminen alueidenkäyttölaiksi – mikä oikeasti muuttuu?

attorneys-at-law_webinar invite

Pitkään valmisteltu rakentamislainsäädännön kokonaisuudistus on loppusuoralla, ja ellei isompia yllätyksiä enää tule, lakipaketti astuu voimaan 1.1.2024. Voimaan tullessaan uudistus tuo mukanaan esimerkiksi päävastuullisen toteuttajan lakisääteisen laatuvastuun. Lisäksi uudistuksen yhteydessä muutetaan rakennusluvan – eli pian rakentamisluvan – soveltamisalaa, ja toisaalta tuodaan uusi lupatyyppi eli sijoittamislupa, sekä ehdotetaan uusia vähähiilisyys- ja elinkaarivaatimuksia. 

Asiantuntijamme Alisa Montonen ja Hanna Tuominen ovat tiivistäneet uuden rakennuslain lakipaketin vajaat 300 pykälää tiiviiksi seminaaripaketiksi, jossa käydään lävitse uudistuksen keskeisimpiä muutoksia keskittyen erityisesti siihen, mitä jokaisen rakennuttajan tulisi uudistuksesta ymmärtää. Maksuton seminaari järjestetään sekä aamiaistilaisuutena että webinaarina.

Missä ja milloin?
Tapahtuma järjestetään samasisältöisenä sekä aamiaisseminaarina että webinaarina peräkkäisinä päivinä. Aamiaistilaisuuteen on paikkoja 20 henkilölle. Ilmoittautumislomakkeella on mahdollisuus jäädä varasijalle, jos tapahtuma on jo täynnä. Vahvistamme erikseen sähköpostitse paikan aamiaistilaisuuteen. Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille erillisellä kutsusähköpostilla.

Kenelle? 
Aamiaisseminaari sekä webinaari ovat suunnattu erityisesti erilaisissa rakennuttamisen tehtävissä sekä näitä tukevissa asiantuntijaorganisaatioissa työskenteleville henkilöille. Seminaari keskittyy uuden rakentamislain tuomiin muutoksiin koskien rakentamisen vastuita ja rakentamisen luvitusta, kattaen myös ehdotetut vähähiilisyys- ja elinkaarivaatimukset. Lainsäädäntömuutoksia käsitellään sekä asuin- ja toimitilakiinteistöjen että teollisen rakentamisen näkökulmasta.

Torstaina 3.11.2022 aamiaisseminaari Mäkitalo Asianajotoimiston toimistolla osoitteessa Eteläesplanadi 12, 3.krs.
Tapahtuman aikataulu:
8:30 Aamiaistarjoilu alkaa
9:00 Koulutus alkaa
10:00 Koulutus päättyy

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Perjantaina 4.11.2022 webinaari Teams-ympäristössä
Tapahtuman aikataulu:
8:55 Teams koulutusympäristö avautuu
9:00 Koulutus alkaa
10:00 Koulutus päättyy

Webinaari on maksuton.

Ilmoittautumislinkki on sulkeutunut, mutta voit ilmoittautua tapahtumaan sähköpostitse: marianna.holmberg@makitalo.fi

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoa antaa